همه چیز دونی
mehrshadhanafi.lxb.ir


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تبلیغات
mehrshadhanafi.mahtarin.com
تاریخ : شنبه 14 بهمن 1391
بازدید : 702
نویسنده : مهرشاد حنفی

 

 

آدامس,نمرات بهتر

 

 

 

پژوهشگران آمريکايي دريافتند: دانش آموزاني که قبل از امتحان، به مدت 5 دقيقه آدامس ميجوند، نمراتي به مراتب بهتر از ديگر دانش آموزان کسب ميکنند.

 

بر اساس يافته هاي پژوهشي «سرگئي اونيپر» محقق دانشگاه سنت لورنس، انجام فعاليتهاي فيزيکي مختلف ميتواند عملکرد دانش آموز را ارتقا دهد و اين تحقيق نشان داده که فعاليت فيزيکي حتي ميتواند به جويدن آدامس هم محدود شود.

 

وي بر اساس يافته هاي حاصل از اين پژوهش اعلام كرد: جويدن آدامس بايد داراي ويژگيهاي خاصي باشد تا براي دانش آموز، امتيازاتي داشته باشد؛ اول اينکه بايد تنها به مدت پنج دقيقه قبل از امتحان جويده و نيز از جويدن آن در طول جلسه امتحان پرهيز شود.

 

يافته هاي اين پژوهش نشان مي دهد: مزاياي جويدن آدامس قبل از امتحان، حداكثر 15 تا 20 دقيقه ابتدايي را شامل ميشود و بيشتر از آن دوام نمي آورد.

 


تاریخ : شنبه 14 بهمن 1391
بازدید : 753
نویسنده : مهرشاد حنفی

 

در هر کشوری با توجه به سیستم برق رسانی آن کشور ممکن است پریزهای برق نیز تفاوت داشته باشند البته این تفاوت ممکن است به سلیقه های مختلف در هر کشوری نیز مربوط شود ، در ادامه پریز برق در چند کشور مختلف را خواهید دید.

 

طرح پریزهای برق در کشورهای مختلف

 

 

مدل پریز برق,پریز برق

 

 

مدل پریز برق,پریز برق

 

 

مدل پریز برق,پریز برق

 


تاریخ : شنبه 14 بهمن 1391
بازدید : 764
نویسنده : مهرشاد حنفی

 

عمر,طول عمر

 

متخصصان قلب معتقدند ۷ روش ساده زندگی می‌تواند طول عمر افراد تا بیش از ۱۰۰ سال را تا حدود ۹۰ درصد افزایش دهد.

 

افراد می‌توانند با پیروی از این مراحل هفت‌گانه احتمال تعویق در ابتلا به بیماری‌های کشنده و حفظ کیفیت زندگی را افزایش دهند.

 

۱ - فعال باشید. کم‌تحرکی می‌تواند ۴ سال از دوره زندگی یک فرد بکاهد.

 

۲ - سطوح کلسترول خود را کنترل کنید.

 

۳ - از رژیم غذایی مناسب پیروی کنید.

 

۴ - فشارخون را کنترل کنید. فشارخون منظم خطر سکته را تا ۴۰ درصد و خطر حمله قلبی را تا ۲۵ درصد کاهش می‌دهد.

 

۵ - وزن مناسب داشته باشید و آن را حفظ کنید. چاقی می‌تواند تا ۴ سال از عمر شما بکاهد.

 

۶ - دیابت را کنترل کنید. دیابت؛ خطر فشارخون بالا، تصلب شرایین، تنگی عروق، بیماری تصلب عروق و سکته را افزایش دهد.

 

۷ - از تنباکو دوری کنید. به محض این‌که از مصرف سیگار خودداری کنید، خطر بیماری قلبی و سکته کاهش می‌یابد.

 

منبع : برنا نیوز


تاریخ : شنبه 14 بهمن 1391
بازدید : 798
نویسنده : مهرشاد حنفی

 

خوردن آب,آب

 

به نقل از گاردین، این توصیه که هر شخص باید هر روز ۸ لیوان آب بنوشد هیچ پشتوانه علمی ندارد و درصورتی که فردی آن را رعایت نکند خطری متوجه او نیست.

 

از سوی دیگر، نوشیدن بیش از حد آب نه تنها برای بدن مفید نیست بلکه ممکن است خطراتی هم به همراه داشته باشد؛ این عامل سبب میشود، میزان سدیم موجود در خون به طور خطرناکی پایین بیاید. به اعتقاد دانشمندان سیستم تنظیم آب بدن در انسان به قدری پیچیده و دقیق است که در زمانی خاص نیز با تشنگی به شما اعلام میکند که نیاز به نوشیدن آب دارید.


به این ترتیب بهتر است فقط هنگام تشنگی و در زمانی که بدنتان به آب نیاز دارد اقدام به نوشیدن این مایع حیاتبخش کنید.

 


تاریخ : شنبه 14 بهمن 1391
بازدید : 731
نویسنده : مهرشاد حنفی

 

آیا می‌دانید, دانستنیهای عجیب, دانستنیهای جالب

دانستنیهای عجیب اما واقعی !!!

آیا می‌دانید زنبور از بوی عرق بدش می‌آید و به كسی كه بدنش بو دهد یا عطرزده باشد حمله می‌كند؟

آیا می‌دانید شیرینی تنها مزه‌ای است كه جنین در رحم مادر هم می‌فهمد؟

آیا می‌دانید زنبور عسل 5 چشم دارد كه 2 تا اصلی در بغل سر و 3 تا بر روی سر قرار دارد؟

آیا می‌دانید 20 درصد آب شیرین جهان میان آمریكا و كانادا قرار دارد؟

آیا می‌دانید بهترین شكارچی در خشكی خرس قطبی است؟

آیا می‌دانید خرس قطبی هنگامی كه روی دو پا می‌ایستد حدود 3 متر است؟

آیا می‌دانید در بین انواع خرس، خرس پاندا بزرگ‌ترین جمجمه را دارد؟

آیا می‌دانید خرس با تمام سنگینی خود می‌تواند با سرعت 50 كیلومتر در ساعت بدود؟

آیا می‌دانید حس بویایی خرس تقریباً 100 برابر قوی‌تر از انسان است؟

آیا می‌دانید كوه‌های آلپ در سال حدود یك سانتیمتر بلند می‌شوند؟

آیا می‌دانید بیماری قند اولین عامل كوری در مردم جهان است؟

آیا می‌دانید گرده گل هرگز فاسد نمی‌شود؟

آیا می‌دانید دانشمندان دریافته‌اند كه مورچه همچون انسان صبح‌ها خمیازه می‌كشد؟


تاریخ : شنبه 14 بهمن 1391
بازدید : 694
نویسنده : مهرشاد حنفی

 

دانستنی ها, مطالب علمی, اطلاعات عمومی, آیا میدانید

دانستنی هایی باورنکردنی از همه چیز و همه جا

1- قبل از سال 1941 اثر انگشت به عنوان مدرک در دادگاه پذیرفته نمی‌شد.

2- در آمریکا میزان فولاد استفاده شده در تهیه تشتک در بطری‌های نوشابه بیشتر از فولاد بکار رفته در تهیه بدنه اتومبیل هاست.

3- یک تانکر بزرگ که کاملا پر باشد و در حال حرکت با سرعت عادی باشد، حداقل به بیست دقیقه زمان برای متوقف شدن احتیاج دارد.

4- بطور متوسط یک انسان در طول زندگی خود در حدود 44 پوند گرد و خاک را تنفس می‌کند.

5- در هر سه دقیقه یک انسان روی کره زمین اعلام می کند که بشقاب پرنده دیده است.

6- در ایالت میشیگان زنان بدون اجازه شوهران خود نمی‌توانند موهایشان را کوتاه کنند.

7- تنها 55 درصد مردم آمریکا می‌دانند که خورشید یک ستاره است.

8- فندک قبل از کبریت اختراع شده است.

9- در طراحی خانه بیل گیتس از کامپیوترهای مکینتاش استفاده شده است.

(سیستم عامل مکینتاش رقیب ویندوز مایکروسافت است)

10- در هر روز تقریبا نیمی از جمعیت آمریکا در حال رژیم گرفتن هستند.

11- یک هواپیمای کوچک می‌تواند به صورت معکوس و به عقب نیز پرواز کند.

12- بیش از 50 درصد مردم جهان تا به حال نه با کسی از طریق تلفن حرف زده اند و نه کسی به آنها زنگ زده است.

13- یکی از مواد تشکیل دهنده دینامیت بادام زمینی است.

14- پارچه کتان در زمان خیس بودن، سخت‌تر و مقاوم‌تر است.

15- پیژامه در هندوستان به عنوان یک لباس پوشیدنی مرسوم در بیرون از خانه شناخته می‌شود.

16- یک کوسه از طریق شنیدن ضربان قلب، طعمه خود (ماهی) را پیدا می کند.

17- ماهی قزل آلا می‌تواند پرش‌هایی به ارتفاع حدود 2متر داشته باشد.

18-در ایالت اوهایو دادن بسته شیرینی با وزن بیش از 50 پوند به کسی غیر قانونی و جرم محسوب می‌شود.

19- اگر فردی به جای حرکت در پیاده رو در یک مسیر سخت و کثیف حرکت کند، 7درصد بیشتر کالری می‌سوزاند.

20- گفته می‌شود که باغبانی بهترین کار برای سالم نگه داشتن سلامتی استخوان هاست.

21- نوعی ماهی به نام آبنوس در گلوی خود دندان در می‌آورند.

22- فندق برزیلی پیش از نامیده شدن کشور برزیل به نام «برزیل» به این نام خوانده می‌شده است.

23- یک لامپ 75 وات بیشتر از سه لامپ 25 وات نور تولید می‌کند.

24-سوسکها سریعترین جانوران 6 پا می باشند. با سرعت یک متر در ثانیه.

25-خرگوشها و طوطی ها بدون نیاز به چرخاندن سر خود قادرند پشت سر خود را ببینند.

26-کرگدنها قادرند سریعتر از انسانها بدوند.

27-هیچ پنگوئنی در قطب شمال وجود ندارد.

28-مادر و همسر گراهام بل مخترع تلفن هر دو ناشنوا بوده اند.

29-کانادا یک واژه هندی به معنی "روستای بزرگ" است.

30-10 درصد وزن بدن انسان (بدون آب) را باکتریها تشکیل می دهند.

31-11 درصد جمعیت جهان را چپ دستان تشکیل می دهند.

32-از هر 10 نفر، یک نفر در سراسر جهان در جزیره زندگی می کند.

98-33 درصد وزن آب از اکسیژن تشکیل یافته است.

34-یک اسب در طول یک سال 7 برابر وزن بدن خود غذا مصرف می کند.

35-رشد دندانهای سگ آبی هیچگاه متوقف نمی گردد.

36-قلب والها تنها 9 بار در دقیقه می تپد.

37-چیتا قادر است در حداکثر سرعت خود گامهایی به طول 8 متر بر دارد.

38-شامپانزه ها قادرند مقابل آینه چهره خود را تشخیص دهند اما میمونها نمی توانند.

39-عمر سنجاقکها تنها 24 ساعت می باشد.

40-مدت زمان گردش سیاره عطارد به دور خود دو برابر مدت زمان گردش آن بدور خورشید است.

41-روشنایی قرص کامل ماه 9 برابر هلال ماه می باشد.

42-یک خرس بالغ قادر است با سرعت یک اسب بدود.

43-قلب یک جوجه تیغی در حالت عادی 190 بار در دقیقه می زند که در دوران خواب زمستانی به 20 بار در دقیقه کاهش می یابد.


تاریخ : شنبه 14 بهمن 1391
بازدید : 938
نویسنده : مهرشاد حنفی

 

طرز تهیه ماهی شکم‌پر,نحوه پخت ماهی شکم‌پر
مایه‌ای که با آن شکم ماهی پر می‌شود، بسیار متنوع است اما در بیشتر موارد از سبزی‌های معطری مانند گشنیز، جعفری و حتی شوید تشکیل شده است. با ما همراه شوید تا شما را با نکته‌هایی که باید حین طبخ این غذا به آن‌ها توجه کنید، آشنا کنیم.
با سرد شدن هوا، خوردن ماهی و تهیه انواع غذاهای دریایی بیش از هر زمان دیگری رواج پیدا می‌کند.
ایرانی‌ها بیشتر ماهی را سرخ شده تهیه می‌کنند اما پخت آن در فر هم به دلیل آنکه با روغن کمتری انجام می‌شود، طرفداران بسیاری دارد، آن هم به صورت شکم‌پر...

مقدار کالری
این مواد غذایی در مجموع 1450 کیلوکالری انرژی دارند. اگر این غذا را 4 نفر سرو کنند، مقدار کالری دریافتی برای هر نفر بیش از 360 کیلوکالری خواهد بود. البته از آنجا که ماهی شکم‌پر با برنج خورده می‌شود، به ازای هر 5 قاشق غذاخوری (سر صاف) برنج، باید 80 کیلوکالری به مقدار انرژی یاد شده اضافه کرد.

همراه غذا
می‌توانید این غذا را با برنج در وعده ناهار یا در صورت تمایل به دریافت انرژی کمتر، با 2 تا 3 برش نان (در وعده شام) میل کنید که در این صورت خوردن نان سبوس‌دار را به شما توصیه می‌کنیم. می‌توانید برنج را کته کنید. در صورت خوردن این غذا با نان، در کنار ماهی کمی سبزی‌های نشاسته‌ای مانند نخودفرنگی و حتی سیب‌زمینی قرار دهید.

مـواد لازم برای 4 نفر :

 ماهی قزل‌آلا 1 عدد  800 کیلوکالری
 پیاز خرد شده 1 لیوان  25 کیلوکالری
 گشنیز خرد شده 1 لیوان  25 کیلوکالری
 سیر تازه خرد شده نصف لیوان  10کیلوکالری
 رب انار 3 قاشق غذاخوری 5 کیلوکالری
گردو 10 عدد 225 کیلوکالری
روغن کانولا 3 قاشق غذاخوری 270 کیلوکالری
کره 1 قاشق غذاخوری 90 کیلوکالری
آب‌لیموی تازه 4 قاشق غذاخوری 0 کیلوکالری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زعفران به میزان دلخواه 0 کیلوکالری


طـرز تـهـیـه :
* رو و داخل شکم ماهی را با آب‌لیموی تازه آغشته کنید و آن را نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
* پیاز را در تابه‌ای که یک قاشق غذاخوری در آن روغن کانولا ریخته‌اید، تفت دهید.
* پس از نرم شدن پیازها، سیر خردشده و گردوی کوبیده و پس از کمی تفت دادن، رب انار را اضافه کنید.
* حالا گشنیز خرد شده را نیز بیفزایید و این مخلوط را از روی حرارت بردارید.
* ماهی را از یخچال بیرون بیاورید و داخل شکم آن را با مایه تهیه شده پر کنید.
* ته تابه‌ای نچسب را با 2 قاشق غذاخوری روغن کانولا چرب کنید و ماهی را در آن قرار دهید و تابه را در فر (با دمای 180 درجه سانتی‌گراد) بگذارید.
* پس از گذشت 40 دقیقه، ماهی آماده سرو کردن خواهد بود. البته 10 دقیقه قبل از بیرون آوردن غذا برای سرو کردن، روی ماهی کمی زعفران آب شده بریزید و آن را با یک قاشق غذاخوری کره آب شده آغشته کنید و بگذارید در فر برشته شود.


9 راز ماهی شکم‌پر
ماهی شکم‌پر از غذاهایی است که در شمال و جنوب ایران به شیوه‌های مختلف پخته می‌شود. این تفاوت به نوع ماهی، سبزی و ادویه‌هایی که به کار می‌رود، برمی‌گردد مثلاً در جنوب معمولاً ماهی سنگسر و حلوا سیاه به شکل شکم‌پر تهیه و بیشتر برای طبخ آن‌ها از شنبلیله استفاده می‌شود و برای طعم‌دار کردن آن هم ادویه کاری و تمبرهندی به کار می‌رود در حالی که در مناطق شمالی، ماهی سفید را شکم‌پر تهیه می‌کنند و سبزی‌هایی مانند گشنیز، سیر و جعفری و ادویه‌هایی مانند زردچوبه به آن می‌افزایند.

نکته‌هایی که باید هنگام پخت این غذا رعایت کرد، عبارتند از:
1. برای طبخ این غذا هر ماهی‌ای را می‌توانید انتخاب کنید ولی ماهی سنگسر، صبور و سفید جز بهترین‌ها هستند. البته ماهی‌های نازک را نیز می‌توان به صورت شکم‌پر طبخ کرد بنابراین خریدن ماهی تازه و مناسب اولین قدم است. بعد از آن، روش مزه‌دار کردن ماهی به هرچه خوشمزه‌تر شدن آن کمک می‌کند.

2. برای هرچه خوش‌طعم‌تر شدن مواد غذایی داخل شکم ماهی کمی آن‌ها را تفت دهید و بعد استفاده کنید.

3. اگر می‌خواهید این غذا را به سبک جنوبی تهیه کنید، نباید ادویه کاری را از قلم بیندازید اما برای طبخ آن به سبک شمالی، باید از ادویه‌هایی نظیر زردچوبه و زعفران استفاده کرد.

4. برخی افراد دور ماهی کاغذ آلومینیومی می‌پیچند یا کف سینی فر را با این کاغذ می‌پوشانند اما بهتر است کف سینی را با سبزی‌هایی نظیر هویج، کرفس و پیاز بپوشانید. به این ترتیب هم بوی غذا در فضای خانه پخش نمی‌شود، هم ماهی به کف سینی نمی‌چسبد.
بسیاری از افراد سبزی‌پلو را با ماهی شکم‌پر می‌خورند اما بهتر است برنج سفید در کنار آن سرو شود زیرا ماهی شکم‌پر به اندازه کافی مزه‌دار است و خوردن برنج مخلوط شده با سبزی‌های معطر با آن چندان مناسب نخواهد بود .

5. ابتدا سینی محتوی ماهی را در طبقه پایین فر قرار داده و سپس به طبقه بالاتر منتقل کنید تا علاوه بر پختن، روی ماهی نیز برشته شود.

6. شما می‌توانید ماهی‌های پولک درشتی مانند ماهی سفید را به صورت نعل اسب در سینی فر خم کنید و به صورت ایستاده در آن قرار دهید و روی پوست ماهی را به مخلوط آب‌لیمو زعفران آغشته کنید. به این روش پوست ماهی پس از پخت کاملاً برشته شده و به راحتی از گوشت جدا خواهد شد.

7. این غذا را می‌توانید در ماهیتابه نیز تهیه کنید البته به این شرط که ماهی نیم‌پز باشد و محتویات داخل شکم آن حتماً تفت داده شده باشند. حین سرخ کردن نیز نباید در تابه را گذاشت زیرا در این صورت ماهی له می‌شود و شکل خود را از دست خواهد داد.

8. بسیاری از افراد سبزی‌پلو را با ماهی شکم‌پر می‌خورند اما بهتر است برنج سفید در کنار آن سرو شود زیرا ماهی شکم‌پر به اندازه کافی مزه‌دار است و خوردن برنج مخلوط شده با سبزی‌های معطر با آن چندان مناسب نخواهد بود.

9. نوشیدنی‌ای که همراه این غذا به شما پیشنهاد می‌کنم، شربت آب‌لیموی تازه است. از خوردن این غذا با آب‌میوه‌های مختلف از جمله آب پرتقال و آب آلبالو بپرهیزید زیرا طعم مناسبی را ایجاد نخواهند کرد.

اگر اضافه وزن دارید
بهتر است از حداقل روغن برای طبخ این غذا استفاده کنید. همراه آن به جای برنج، سبزی‌های نشاسته‌ای نظیر نخودفرنگی، ذرت و سیب‌زمینی بخورید تا در عین احساس سیری، کالری کمتری دریافت کنید.

اگر یبوست دارید
این غذا را با سبزی‌های بخارپز شده‌ای نظیر هویج و قارچ میل کنید. روغن مصرفیتان نیز روغن زیتون باشد و آن را با برش‌های نان سبوس‌دار میل کنید. به این ترتیب فیبر بیشتری دریافت کرده‌اید که به کاهش شدت بیماری گوارشی‌تان کمک بسیاری خواهد کرد.

اگر بیماری قلبی دارید
از کره در تهیه این غذا استفاده نکنید و به جای آن روغن زیتون به کار ببرید. آب نارنج به این غذا بیفزایید و از سبزی‌های معطر دیگری مانند جعفری و شوید نیز استفاده کنید. می‌توانید در آن سیر تازه بیشتری بریزید و ماهی شکم‌پر را با کلم بروکلی بخارپز شده میل کنید. به این ترتیب مواد غذایی‌ای استفاده کرده‌اید که به دلیل وجود آنتی‌اکسیدان‌های فراوان در کنترل بیماریتان موثر خواهند بود. 

منابع : هفته نامه سلامت - tebyan.net



:: برچسب‌ها: ماهی شکم‌پر ,
تاریخ : شنبه 14 بهمن 1391
بازدید : 3578
نویسنده : مهرشاد حنفی

 نمونه هایی انواع مدل شال و كلاه بافتنی زمستانه بچه گانه در طرح های مختلف را تماشا کنید .

 شال و كلاه بافتنی بچه گانه 

مدل کلاه بافتنی بچه گانه, مدل شال و کلاه بافتنی

 شال و كلاه بافتنی بچه گانه

مدل کلاه بافتنی بچه گانه, مدل شال و کلاه بافتنی

 شال و كلاه بافتنی بچه گانه

مدل کلاه بافتنی بچه گانه, مدل شال و کلاه بافتنی

 شال و كلاه بافتنی بچه گانه

مدل کلاه بافتنی بچه گانه, مدل شال و کلاه بافتنی

 شال و كلاه بافتنی بچه گانه

مدل کلاه بافتنی بچه گانه, مدل شال و کلاه بافتنی

 شال و كلاه بافتنی بچه گانه

مدل کلاه بافتنی بچه گانه, مدل شال و کلاه بافتنی

 شال و كلاه بافتنی بچه گانه

مدل کلاه بافتنی بچه گانه, مدل شال و کلاه بافتنی



:: برچسب‌ها: مدل شال و كلاه بافتنی بچه گانه ,
تاریخ : شنبه 14 بهمن 1391
بازدید : 893
نویسنده : مهرشاد حنفی

 در این مجموعه با نمونه هایی بسیار زیبا از جدیدترین مدل های کفش و بوت زنانه و دخترانه آشنا می شوید .


جدیدترین مدل های کفش و بوت زنانه و دخترانه

جدیدترین مدل بوت,مدل چکمه های زنانه
جدیدترین مدل های کفش و بوت زنانه و دخترانه

جدیدترین مدل بوت,مدل چکمه های زنانه
جدیدترین مدل های کفش و بوت زنانه و دخترانه

جدیدترین مدل بوت,مدل چکمه های زنانه
جدیدترین مدل های کفش و بوت زنانه و دخترانه

جدیدترین مدل بوت,مدل چکمه های زنانه
جدیدترین مدل های کفش و بوت زنانه و دخترانه

جدیدترین مدل بوت,مدل چکمه های زنانه
جدیدترین مدل های کفش و بوت زنانه و دخترانه

جدیدترین مدل بوت,مدل چکمه های زنانه
جدیدترین مدل های کفش و بوت زنانه و دخترانه

جدیدترین مدل بوت,مدل چکمه های زنانه
جدیدترین مدل های کفش و بوت زنانه و دخترانه

جدیدترین مدل بوت,مدل چکمه های زنانه
جدیدترین مدل های کفش و بوت زنانه و دخترانه

جدیدترین مدل بوت,مدل چکمه های زنانه

منبع : jokbaz.ir


تاریخ : شنبه 14 بهمن 1391
بازدید : 763
نویسنده : مهرشاد حنفی

 

طرزتهیه شیرینی,آموزش شیرینی پزی

 

 

مواد لازم:

 

 
 

شکر

۲۵۰ گرم

پودر نارگیل پُرچرب

۱۲۵ گرم

روغن مایع

۷۵ گرم

سفیده تخم مرغ

۳ عدد بزرگ

آب لیموترش

یک دوم قاشق چایخوری

وانیل

یک هشتم قاشق چایخوری

 
 
 

 

 

طرز تهیه:


ابتدا شکر، پودر نارگیل، نیمی از سفیده تخم مرغ، نیمی از روغن مایع و وانیل را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را دو بار از چرخ گوشت رد کنید. در صورت در دسترس نداشتن چرخ گوشت، می توانید از غذاساز کمک بگیرید و خوب مواد را مخلوط کنید.

سپس مایه به دست آمده را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت، مرتب هم بزنید تا کمی گرم شود. در این مدت، مواد را با قاشق چوبی هم بزنید. در این مرحله آب لیموترش را همراه بقیه سفیده تخم مرغ و باقیمانده روغن مایع با هم مخلوط کنید و به مواد داخل قابلمه بیفزایید و سریع هم بزنید. مواد را تا زمانی روی حرارت نگه دارید که کاملاً داغ شود اما، مواظب باشید قُل نزند. به محض اینکه مواد داغ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و مواد را به کاسه ای دیگر منتقل کنید و اجازه دهید در دمای آشپزخانه کاملاً مواد سرد شود.

کف یک سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و پس از اینکه مواد خنک شد، آن را در قیف ریخته و با فاصله روی کاغذ روغنی بریزید.

بعد سینی را در طبقه وسط فری که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت یا شماره ۴ گرم کرده اید یک ربع قرار دهید. زمانی که روی شیرینی تَرَک های ریز خورد و کمی طلایی شد، بهترین موقع برای بیرون آوردن شیرینی از فر است. در صورت تمایل، می توانید روی هر شیرینی کمی پودر پسته بپاشید و دوباره داخل فر قرار دهید.

توجه داشته باشید برای اینکه شیرینی بهتری به دست آورید، باید اندازه ها دقیق باشد؛ داغ زدن مناسب باشد یعنی گرمای مواد به حدی باشد که وقتی انگشت را داخل مواد می زنید دست شما احساس داغی زیادی بکند؛ به هیچ وجه مواد را بعد از داغ شدن در یخچال قرار ندهید و اجازه دهید در دمای محیط، سرد شود. در یخچال گذاشتن مواد، سبب خراب شدن شیرینی می شود؛ در صورتی که مواد بعد از سرد شدن خیلی سفت بود می توانید نصف یک عدد سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و اگر مواد شُل بود یک قاشق سوپخوری آرد برنج بیفزایید؛ حتماً قبل از اینکه همه مواد را در سینی بریزید، یک عدد شیرینی را در فر امتحان کنید و در صورتی که در پخت مشکلی نداشت، بقیه را در سینی بریزید.

 


تعداد صفحات : 28


mehrshadhanafi.loxblog.com
به وبلاگ من خوش آمدید.در این سایت همه چیز وجود دارد مثل بازی.کد تقلب بازی ها.آهنگ.جی تی آی.کارتون.رمان.داستان.علمی.نرم افزار کامپیوتر و آیپد و آیفون و آندروید.ترینر.عکس های خنده دار.فکری.زبان.درسی و آموزشی و ...............من مهرشاد حنفی هستم.لطفا از صفحات دیگر وبلاگ دیدن نمایید و در وبلاگ عضو شوید.در نظر سنجی شرکت کنید.درنظر سنجی (شما کدام یک از مورد های زیر را دوست دارید؟) هر موردی را که بخواهید در وبلاگم میگذارم.راستی منتظر نظرات خوب شما هستم.وبلاگ منو محبوب کنید و به دوستان و آشنایان این وبلاگ را معرفی کنید.اگر هم خواستید مطالبی به وبلاگم اضافه کنید و از بعضی مطالب مخصوص اعضا برخوردار شوید پس در وبلاگم عضو شوید. ((((منتظرم))))

شما کدام یک از مورد های زیر را دوست دارید؟


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان همه چیز دونی و آدرس mehrshadhanafi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com